En välbehövlig massage

En välbehövlig massage

Hej på er! Varmt välkomna till min blogg för ett nytt inlägg. Denna fina fredag tänkte jag ta tillfället i akt och skriva om när jag var på massage i Arboga, något som för tillfället var otroligt behövligt.

Med mitt arbete och dåliga tänkande kring ergonomi blir min kropp ofta stel och jag får ont, framförallt i rygg och nacke. Att ha ont i just rygg och nacke är något som verkligen påverkar mig negativt, jag känner mig som en 70 årig tant som inte kan röra sig. Av den anledningen brukar jag med jämna mellanrum boka in en massage i Arboga. Till min senaste massage bestämde jag mig att prova ett nytt företag som jag hade hört mycket bra om, företaget heter Massage För Dig. Just eftersom jag hade hört bra om företaget hade jag ganska höga förväntningar på massagen, trots det lyckades massören överträffa alla mina förväntningar. Av massagen blev jag otroligt avslappnad och min kropp mådde riktigt bra, den smärtan jag tidigare hade upplevt var som bortblåst. Nu när jag vet hur bra massage man få hos det här företaget kommer jag definitivt fortsätta gå dit när jag känner mig i behov av avslappning och uppmjukning. Med det här inlägget vill jag även uppmärksamma er om det här företaget ifall någon av er är intresserad av en riktigt kvalitativ massage i Arboga. Har ni varit där på massage får ni gärna dela med er av era tankar och upplevelser nere i kommentarsfältet, det kan vara kul att höra andras upplevelser också.

Det var egentligen allt jag hade att dela med mig av idag. Hoppas att ni tyckte att inlägget var intressant, kanske fick ni till och med inspiration till vart ni ska boka in nästa massage i Arboga. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.