Healing hjälper dig

Healing hjälper dig

Hallå där bloggen, idag ska vi prata lite om healing men först vill jag önska er välkomna till ett nytt blogginlägg. Jag hoppas att ni har haft det bra sen mitt senaste inlägg, visst är det härligt att det börjat bli lite ljusare på dagarna nu. Det är en riktigt bra känsla av att kunna gå hem från jobbet samtidigt som det är ljust ute. Som jag sa tidigare så tänkte jag prata lite om healing och det är faktiskt en behandlingsmetod som fascinerar mig lite, just med tanke på dess flexibilitet. Du kan få en healingbehandling på distans, vilket innebär att du kan befinna dig i Borlänge och utföraren kan vara i en helt annan stad. Det ska heller inte göra någon skillnad på behandlingen om den sker på distans eller inte, den ska ge samma effekt. Jag har varit på healing några gånger och även använt mig av distanshealing. Att få en behandling på distans kan var väldigt behagligt eftersom man kan befinna sig i sitt eget hem, men det kan också vara härligt att vara på plats. Det fina med healing är hur man känner efteråt, jag brukar bli lite småtrött för att sedan känna av hur energin kommer och efter det mår jag alltid kanon. Men healing är ju ett väldigt brett uttryck och kan innebära olika saker. Det finns även den form av healing som innebär att man får vägledning och budskap från andevärlden, vilket jag kan tycka är väldigt givande om man står inför ett tufft val i livet. Jag kan rekommendera er alla att testa på healing. Glöm inte att det går att få på distans, så oavsett om du bor i Borlänge eller nere i Skåne så kan du få en behandling. Ha en fortsatt fin dag nu allihopa, vi hörs snart igen. 


Kommentarer är stängda.