Ibland behövs det en massage

Ibland behövs det en massage

Hejsan hoppsan bloggen. Det är snart dags för hemgång och sen är det bara en arbetsdag kvar tills vi går på helg, vilket känns oerhört skönt. Jag har haft en riktigt tuff arbetsvecka där det har varit väldigt mycket att göra, men jag har en riktigt bra återhämtningsplan. Min plan är att boka in en massage i helgen så att jag får komma iväg från alla måsten och bara koppla av. Jag tycker att det låter som en riktigt bra plan om jag får säga det själv. Massage är för mig den bästa metoden för avslappning och sen är det också väldigt härligt för kroppen. I stressade perioder kan jag uppleva att man väldigt enkelt glömmer bort att ta hand om sig själv, vilket naturligtvis inte är bra. Det gäller verkligen att ta hand om sig själv och prioritera sin egen hälsa. På senare tid har jag blivit mycket bättre på det, jag har insett vikten av att må bra. Jag har insett att det är krävs inte så mycket tid för att hitta ro, för mig kan det räcka med en massage då och då för att jag ska kunna komma ner i varv. Sen tror jag det är väldigt viktigt att man släpper sitt arbete när man är ledig, det går faktiskt låta det vänta ibland. Så en massage kommer det förhoppningsvis att bli i helgen och jag ser verkligen framemot det. I övrigt så blir det nog en ganska lugn helg hemma i Kristinehamn, soffan känns väldigt lockande faktiskt. Är det någon mer än jag som har haft en riktigt tuff vecka? Då kan jag rekommendera att ni också bokar in er på en massage, det kommer göra susen för kroppen och själen. Nu får ni ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.